Otkrijte Bjelašnicu

Otkrijte Hotel Bjelašnicu, gdje smo donijeli novu vrstu luksuza u kojoj možete uživati. Mislimo na svaki aspekt vašeg iskustva, od osjećaja koji ste dobili kada ste ušli u Hotel, na krevet u kojem se probudite, do mjesta koje istražujete i večeru u kojoj uživate​​. Naši dinamični prostori, vibrantni dizajn i usluge Wellness & Spa Centra su skrojeni kako bi odgovarali vašem planinskom odmoru iz snova. Mi smo tu u službi za stvaranja ugodnih trenutaka i lijepih uspomena.

Hotel

Mi smo u srcu Bjelašnice, u podnožju veličanstvenog planinskog krajolika i na korak smo od najboljih staza za skijanje i snowboard u Jugoistočnoj Evropi. Luksuz u našem Wellness & Spa Centru, objed u našem restoranu, piće u našim Lobby Lounge Cafe-u ili Grizzly Pub-u čini vaš odmor ugodnijim. Zaplivajte u našem bazenu, posjetite našu suvenirnicu ili vinoteku, dajte sebi prostora i opustite se.

Više informacija

Video

Novosti

Inspiracija počinje ovdje Hotel Bjelašnica

Studeni potok - Bjelašnica

Bjelašnica - Noćno skijanje

Bjelasnica-On The Night

Deep Snow Skiing At Bjelasnica, GoPro

Great day on 260cm deep snow.
Kako doći

Bez obzira koliko gledate u mapu, mi smo na idealnoj poziciji. Smješteni smo u Babinom dolu, u središtu zbivanja, gdje su restorani, barovi, trgovine i zabava na otvorenom. Ljeti možete praviti pustolovne izlete, a zimi skijati u Ski Centru Bjelašnica, jer ste na korak do svih glavnih žičara i ski liftova. Mi smo udaljeni manje od 22 km od Međunarodnog Aerodroma Sarajevo i 27 km od centra grada Sarajeva.

Mapa Bjelašnice

Međunarodni Aerodrom Sarajevo