Restoran

Naša ponuda će potaknuti vašu maštu za gastronomskim užitcima. Baštinimo međunarodnu kuhinju s uticajem lokalne tradicije i savremenih trendova, a uz probranu vinsku pratnju osvojit ćemo vaše simpatije.

Doručak  07:00 - 10:00
Ručak      13:00 - 15:00
Večera     18:00 - 20:30

RESTORAN PANORAMA  21:00 - 24:00

Rezervacija

Lobby Lounge Cafe

Dinamično i primamljujuće mjesto za sendvič, kolač, kafu, čaj. Ovdje možete potražiti ukusne i svježe salate ili sendviče od organskih i zdravih sastojaka. Panoramski prozori i jedinstveni planinski dekor stvara savršenu atmosferu za kreativni desert od palačinki, tufahija, baklava, hurmašica ili specijalnih čajeva. Sve to za ponijeti? Odaberite "Dohvati i nosi" ponudu, ili ćemo spakovati zdravi piknik samo za vas.

Rezervacija

Wellness & Spa Bar

U vašem fokus je tijelo, um i duša. Nudimo vam mjesto gdje možete u potpunosti doživjeti mir i napuniti organizam vitalnošću, te obnoviti fizičko i mentalno zdravlje.

Rezervacija

Pub Grizzly

Savršeno mjesto za opuštanje tokom i na kraju dana, ova savremena oaza služi niz specijalnih koktela, vina i piva, nudi hamburgere, pizzu i izvrsne slane i slatke zalogajčiće uz ogromnu zbirku klubske muzike tokom zimske skijaške sezone. Ovo je obavezna stanica za opuštanje prije i poslije aktivnosti, i nešto bučniju večernju zabavu.

Rezervacija