Sastanci & Događaji

Vaš sastanak ili događaj podižete na višu razinu kada ga organizujete u Hotelu Bjelašnica. Uz okruženje spektakularne planine, naš hotel nudi kombinirano 5.000 kvadratnih metara lijepo dizajniranih i prirodno osvijetljenih prostora za sastanke koji se mogu prilagoditi vašoj specifičnoj temi i potrebama.

Sobe za sastanke

Fleksibilni Prostori

Na gotovo 5000 kvadratnih metara prekrasnog prostora za susrete i događaje u Hotelu Bjelašnica, pruža vam velike mogućnosti za sve vrste okupljanja. Naš iskusni Catering tim će se pobrinuti za svaki detalj i osigurati da vaš događaj premaši sva očekivanja.

Više informacija

Vjenčanja & Specijalni događaji

Učinite to Posebnim

Oduvijek ste sanjali o Zimskom bajkovitom vjenčanju ili o ljetnom slavlju ispod suncem okupanih planinskih vijenaca? Mi možemo učiniti da se to dogodi. Planina Bjelašnica je zapanjujuća, a njeni inspirativni pejzaži mogu predstaviti idealnu kulisu za naš kreativni i iskusni tim koji će vam pomoći da napravite izvanredno vjenčanje, rođendan ili poseban događaj.

Više informacija

Catering

Ukusna Okupljanja

Naš glavni kuhar, kreira zamamne, sofisticirane i inovativne grupne jelovnike, savršene nakon sastanaka, planinske pustolovine ili kada je jednostavno vrijeme za slavlje u stilu. Želite li održati svoje ​​vjenčanje ili sastanak na otvorenom ili na nekoj jedinstvenoj lokaciji? Također nudimo i vanjski Catering.

Kontaktirajte Event planera

Imate veliku ideju, prepustite nam da je oživimo. Naš iskusni tim planera događaja može vam pomoći da napravite vaš sastanak ili poseban događaj lako, besprijekorno i nezaboravno.

Kliknite ovdje da kontaktirate jednog od naših Event planera