Wellness & Spa centar

Zakoračite u prozračni i spokojni Wellness & Spa i bit ćete opušteni u trenu. Vrhunski izbor terapija sa organskim proizvodima će vam vratiti unutarnju ravnotežu i dobro zdravlje. Opustite u vrućem jacuzziu ili zaplivajte u našem bazenu s prekrasnim pogledom na planine, i možda poželite da tu ostanete vječno.

Relax

Kada postanete dio netaknutog ekosistema planine Bjelašnice, ne možete pobjeći, samo biti nadahnuti. Kromoterapija i kontrasni bitermalni tuševi sa Aromaterapijom dodatno pospješuju Vašu opuštenost u Relax zoni. Ugodan ambijent uz toplinu kamina i predivan pogled na gustu borovu šumu inspirišu duh i opuštaju. Izradili smo uistinu zdrav i spokojan prostor tako da je sve za šta se trebate brinuti je kako se "Ispružiti".

Više informacija

Bazen & Jacuzzi

Čekamo vas sa prostranim Jacuzziem i velikim Bazenom, s prelijepim pogledom.

Fitness Studio

Opremljen savremenom aparaturom u zanimljivom prostoru i okruženju.

Wellnes & Spa Bar

Mjesto gdje možete u potpunosti doživjeti mir i napuniti organizam vitalnošću.

Wellness & Spa Specijal

Cjelodnevni i višednevni specijalni paketi u Wellness & Spa centru.

Bazen & Jacuzzi

Cijeli Wellness & Spa je u miru i spokoju, pomaže obnoviti energiju poslije svih Bjelašničkih aktivnosti koje su iza vas. Naši veliki stakleni portali vam donose jedinstveni pogled na gustu planinsku borovu šumu, dok će vam naše usluge pokazati duboko razumijevanje najboljih terapija upravo prilagođenih planinskom okolišu.

Više informacija

Wellness & Spa Bar

U vašem fokusu je tijelo, um i duša. Wellness & Spa Bar Vam nudi mjesto gdje možete u potpunosti doživjeti mir i napuniti organizam vitalnošću, te obnoviti fizičko i mentalno zdravlje.

Više informacija

Fitness Studio

Pored vrhunske fitness opreme Fitness Studio odlikuje ljubazno osoblje, te je prilagođen  i specijaliziran za grupne programe i individualne treninge. Prirodno osvijetljen prostor, prozorom od poda do stropa čeka na vas, da se nađete u prekrasnom ambijentu dok vježbate.

Više informacija