Hrana i piće

Bjelašnica ima uzbudljivu i inovativnu gurmansku ponudu, organski orjentirani preferiramo zdravu ishranu. Naša ponuda će potaknuti vašu maštu za gastronomskim užitcima.

Restoran

Naša ponuda će potaknuti vašu maštu za gastronomskim užitcima. Baštinimo međunarodnu kuhinju s uticajem lokalne tradicije i savremenih trendova, a uz probranu vinsku pratnju osvojit ćemo vaše simpatije.

Više o restoranu

Lobby Lounge Cafe

Dinamično i primamljujuće mjesto za sendvič, kolač, kafu, čaj. Ovdje možete potražiti ukusne i svježe salate ili sendviče od organskih i zdravih sastojaka. Panoramski prozori i jedinstveni planinski dekor stvara savršenu atmosferu za kreativni desert od palačinki, tufahija, baklava, hurmašica ili specijalnih čajeva. Sve to za ponijeti? Odaberite “Dohvati i nosi” ponudu, ili ćemo spakovati zdravi piknik samo za vas.

Više o lobby lounge cafe-u

Wellness i Spa bar

U vašem fokusu je tijelo, um i duša. Wellness & Spa Bar Vam nudi mjesto gdje možete u potpunosti doživjeti mir i napuniti organizam vitalnošću, te obnoviti fizičko i mentalno zdravlje.

Više o wellness i spa baru

Pub grizzly

Savršeno mjesto za opuštanje tokom i na kraju dana, ova savremena oaza služi niz specijalnih koktela, vina i piva, nudi hamburgere, pizzu i izvrsne slane i slatke zalogajčiće uz ogromnu zbirku klubske muzike tokom zimske skijaške sezone. Ovo je obavezna stanica za opuštanje prije i poslije aktivnosti, i nešto bučniju večernju zabavu.

Više o grizzly pub-u