Vjenčanja i Specijalni događaji

Oduvijek ste sanjali o Zimskom bajkovitom vjenčanju ili o ljetnom slavlju ispod suncem okupanih planinskih vijenaca? Mi možemo učiniti da se to dogodi. Planina Bjelašnica je zapanjujuća, a njeni inspirativni pejzaži mogu predstaviti idealnu kulisu za naš kreativni i iskusni tim koji će vam pomoći da napravite izvanredno vjenčanje, rođendan ili poseban događaj.

Scena

Vaš događaj je predodređen za nešto veliko uz zapanjujućih 5000 kvadratnih metara Hotela Bjelašnica. Staklena francuska vrata otvaraju se na terase koje gledaju na šumoviti krajolik prelijepe planine Bjelašnice. Moderno dizajnirani prostori i veliki kameni kamini dodaju toplinu i ugođaj za kreiranje zaista posebanog događaja.

Uređenje

Mnogi veliki događaji u Hotelu Bjelašnica su se dešavali u vanjskim stilskim prostorima. Budite kreativni sa svojim slavljem. Stilski vanjski prostori mogu Vam pružiti cijelu paletu fleksibilnog mjesta za upotpunjavanje događaja, jer su napravljeni kako bi se uklopili u vaše specifične potrebe.

Ugođaj

Veliki prostrani Restoran je uz samu terasu da opslužuje Vas i Vaše goste bilo da je u pitanju piće, finger food, svečani ručak ili večera, a po izboru može poslužiti kao dodatni prostor za koktele i cjelovečernju zabavu. Zabavite se uz društvene igre i uživajte u predivnom planinskom ambijentu.

Party

Wellness & Spa Bar, Bazen i Jacuzzi mogu činiti jedan čaroban prostor za organizovanje posebnog događaja kao što su dječiji rođendani. Organizujte razigranu dječiju vodenu zabavu nadopunjujemo zdravim voćnim koktelima i slasnim kolačima. Nazdravite poslovnim ili prijateljskim uspjesim i dostignućima.