Sastanci i događaji

Vaš sastanak ili događaj podignite na višu razinu organizacijom u Hotelu Bjelašnica. Uz okruženje spektakularne planine i kombiniranih 5.000 kvadratnih metara lijepo dizajniranih i prirodno osvijetljenih prostora koji se mogu prilagoditi specifičnim temama i potrebama.

Sobe za sastanke

Na gotovo 5000 kvadratnih metara prekrasnog prostora za susrete i događaje u Hotelu Bjelašnica, pruža vam velike mogućnosti za sve vrste okupljanja. Naš iskusni Catering tim će se pobrinuti za svaki detalj i osigurati da vaš događaj premaši sva očekivanja.

Više o sobama za sastanke

Vjenčanja i specijalni događaji

Oduvijek ste sanjali o zimskom bajkovitom vjenčanju ili o ljetnom slavlju ispod suncem okupanih planinskih vijenaca?Planina Bjelašnica je zapanjujuća, a njeni inspirativni pejzaži mogu predstaviti idealnu kulisu za naš kreativni i iskusni tim koji će vam pomoći da napravite izvanredno vjenčanje, rođendan ili poseban događaj.

Više o vjenčanjima i događajima

Catering u Hotelu Bjelašnica

Naš glavni kuhar, kreira zamamne, sofisticirane i inovativne grupne jelovnike, savršene nakon sastanaka, planinske pustolovine ili kada je jednostavno vrijeme za slavlje u stilu. Želite li održati svoje ​​vjenčanje ili sastanak na otvorenom, nudimo vam i vanjski Catering.

Više o cateringu

Event planer

Imate veliku ideju, prepustite nam da je oživimo. Naš iskusni tim planera događaja može vam pomoći da napravite vaš sastanak ili poseban događaj lako i besprijekorno. Lijepo dizajnirana soba za sastanke je povezana hodnicima sa predvorjem, Lobby dnevnim boravkom, restoranom i terasama, tako da poslovni centar djelotvorno stvara cijelu mrežu fleksibilnog prostora koji možete prilagoditi za svoje specifične potrebe.

Kontaktirajte Event planera