Wellness i Spa

Zakoračite u prozračni i spokojni Wellness & Spa i bit ćete opušteni u trenu. Vrhunski izbor terapija sa organskim proizvodima koji vraćaju unutarnju ravnotežu i poboljšavaju zdravlje. Opustite u vrućem jacuzziju ili zaplivajte u bazenu s prekrasnim pogledom na planine i možda poželite da tu ostanete vječno.

Relax

Kada postanete dio netaknutog ekosistema planine Bjelašnice, ne možete pobjeći, samo biti nadahnuti. Kromoterapija i kontrasni bitermalni tuševi sa Aromaterapijom dodatno pospješuju Vašu opuštenost u Relax zoni.

Više o Relax zoni

Bazen i jacuzzi

Cijeli Wellness & Spa je u miru i spokoju, pomaže obnoviti energiju poslije svih Bjelašničkih aktivnosti koje su iza vas. Naši veliki stakleni portali vam donose jedinstveni pogled na gustu planinsku borovu šumu, dok će vam naše usluge pokazati duboko razumijevanje najboljih terapija upravo prilagođenih planinskom okolišu.

Više o bazenu i jacuzziju

Wellness i Spa bar

U vašem fokusu je tijelo, um i duša. Wellness & Spa Bar Vam nudi mjesto gdje možete u potpunosti doživjeti mir i napuniti organizam vitalnošću, te obnoviti fizičko i mentalno zdravlje.

Više o wellness i spa baru

Fitness studio

Pored vrhunske fitness opreme Fitness Studio odlikuje ljubazno osoblje, te je prilagođen i specijaliziran za grupne programe i individualne treninge. Prirodno osvijetljen prostor, prozorom od poda do stropa čeka na vas, da se nađete u prekrasnom ambijentu dok vježbate.

Više o fitness studiju