Sobe i apartmani

Moderan izgled i luksuzna udobnost u našim sobama i apartmanima čine da se u njima osjećate kao kod kuće. U sobama smo napravili što je više moguće velike prozore, tako da ne možete propustiti bilo šta od prirodne ljepote koja vas okružuje.

Apartman Studio

Ovi luksuzno opremljeni hotelski apartmani s finim sadržajima puni udobnosti nalaze se u elitnom dijelu hotela. Kuhinja sa terpezarijom, dnevni boravak i prostrana spavaća soba, učinit će da se osjećate kao kod kuće. Ovaj paket nudi puno mogućnosti za uživanje.

Pogledaj apartman

Apartman Family

Ako ste u potrazi za još više prostora i fleksibilnosti, opcija sa dvije spavaće sobe je za vas. Dodajte jednu sobu za goste uz našu jednu spavaću sobu. Ovaj elegantan i prostrani paket predstavlja dosta mjesta za vaše ukućane, te za okupljanje i bogatije dnevne avanture.

Pogledaj apartman

Soba Comfort

Sobe dizajnirane s modernom elegancijom, visokim stropovima, velikim prozorima i prostranim ulaznim foajeom, donose spokojan i udoban prostor u kojem se može započeti istinski odmor.

Pogledaj sobu

Soba Standard

Sobe ugodnog funkcionalnog prostora i dizajna s modernom elegancijom, osmišljene da zadovolje duge i kratke odmore. Pružaju spokojan i udoban prostor nakon sadržajnog i aktivnog dana.

Pogledaj sobu